Paikallinen palveluksessasi

Etusivu » Yritys

Vammalan Talonmies- ja Siivouspalvelu

Olemme pitäneet huolta kiinteistöistä Vammalan seudulla jo vuodesta vuodesta 1978 asti. Tällä hetkellä meillä työskentelee 16 kiinteistöhuoltoalan ammattilaista. Koulutetut kiinteistönhoitajamme ja siivoojamme tekevät tinkimätöntä työtä ja kuuntelevat herkällä korvalla asiakkaiden toiveita.

Kun tarvitset paikallisen, laadukkaan ja sinua lähellä toimivan kiinteistöhuollon, me autamme!

Meille on tärkeää toimia reilusti, vastuullisesti ja yrittäjähenkisesti. Haluamme pitää asiakassuhteistamme hyvää huolta ja osoittaa joka päivä olevamme luottamuksen arvoisia. Meille voi soittaa aina, oli asiasi sitten pieni tai suuri. 

 

Iso vai paikallinen? Miksei molemmat.

Olemme osa PHM Groupia. PHM on pohjoismainen kiinteistöpalvelukonserni, jonka tehtävä on pitää huolta ihmisistä pitämällä huolta heidän asuinympäristöstään. PHM Group muodostuu alan parhaista paikallisista yrityksistä, joilla on samat arvot ja motiivit; yrittäjähenkisyys sekä reilu ja vastuullinen toiminta. Uskomme, että paikallista palvelua parempaa on vain paikallinen palvelu isoilla resursseilla. PHM:n kanssa ei tarvitse miettiä ottaako tutun paikallisen vai ison pohjoismaisen. Meiltä saa molempien parhaat puolet. 

PHM Group

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot